Nyt i Emilie Meng-sagen: 81-årig kvinde opsøgt

Nyt i Emilie Meng-sagen: 81-årig kvinde opsøgt

Manchet: 
Det er stadig uvist, hvem der dræbte 17-årige Emilie Meng i juli sidste år. Men ifølge politiet er efterforskningen stadig i fuld gang.
image title: 
Foto: Francis Dean/123rf.com

I jagten på at finde Emilie Mengs morder har politiet i de seneste dage banket på hos folk, der ejer en lys Hyundai i30.
 
Det er ikke meget mere end halvanden måned siden, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyste en lys Hyundai i30, da de mener, den kan spille en rolle i sagen om Emilie Mengs forsvinden.
 
Politiet har blandt andet besøgt en 81-årig kvinde fra Korsør, da hun ejer en bil, der passer på beskrivelsen. Det skriver Sjællandske ifølge TV 2.


Men den ældre kvinde er ikke i nærheden af at være den eneste, der er blevet opsøgt.
”Vi er i kontakt med en hel del personer, som vi har fundet frem til via forskellige analyser. Det er i den forbindelse, vi også har været i kontakt med den ældre dame,” oplyser Søren Ravn-Nielsen, der er efterforskningsleder og vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til TV 2.
 

LÆS OGSÅ: Tilbageblik: Disse stjerner døde på mystisk vis
 
Selvom der i de første uger efter, politiet havde frigivet billeder af den lyse bil, kom en masse henvendelser fra borger, har det endnu ikke kastet noget afgørende nyt af sig, fortæller Søren Ravn-Nielsen, og politiet fortsætter ligeledes efterforskningen.
 
Selvom politiet stadig for henvendelser fra borger, så er det stadig i mindre grad end før, derfor opfordre politiet stadig til, at man kontakter dem, uanset hvad henvendelsen går på.
 
”Hvis nogen har kendskab til den bil, er vi stadig meget interesserede i at høre om det, for den er ret væsentlig. Enten hvis den ikke har noget med sagen at gøre, så vi kan få den ud af sagen, eller hvis den har noget med sagen at gøre,” siger Søren Ravn-Nielsen.
 
Hvem tror du, står bag mordet på Emilie Meng?

TV2


Nøgleord: 
Opret ny debat