Pift ferieromancen op med den frækkeste sex

Pift ferieromancen op med den frækkeste sex

Manchet: 
Du kan nemt gøre sommerferien meget frækkere og sjovere med sex i poolen.
image title: 
Dmitry Yakunin/123rf.com
Sommervarmen og ferien giver overskud til at koble helt af og skrue op for kærligheden og sexlivet. Hvis du kunne tænke dig at gøre ferien ekstra hed, kan du give dig i kast med sex i poolen.

Du og din partner kan med fordel snige jer ned til poolen ud på de senere nattetimer, så I mindsker chancen for at blive forstyrret.

Når I kommer ned i bassinet, kan du med fordel hoppe op på din partner og ride ham, imens han støtter sig til bassinets kant. Tyngdekraften i vandet gør dig let og vil gøre det nemt for dig at udføre akten.

LÆS OGSÅ: Se de 8 ekstra fordele ved at dyrke sex

Hvis I er særligt vovet, kan I med fordel prøve forskellige stillinger, hvor han kan tage dig både forfra og bagfra, mens du holder fast i kanten.

Sex i poolen vil helt sikkert skrue op for sommervarmen, men du skal ikke forvente at komme. Ved normalt samleje er det kun én ud af ti kvinder der kommer og dette mindskes yderligere i vand.

Så selvom du ikke skal forvente den helt store afslutning, kan det stadig være en fræk og nervepirrende oplevelse på grund af hele den forbudte dimension.

Desuden er sex i en pool også meget behageligt grundet det ofte varme vand, og samtidig risikerer du ikke at blive forstyrret af nysgerrige fisk eller sten og tang på bunden.

Hvor er det frækkeste sted du har haft feriesex?

Woman.dk
 
Nøgleord: 
Opret ny debat