Reality-stjerne er færdig med mænd og sex

Reality-stjerne er færdig med mænd og sex

Manchet: 
Didde Skjelmose fra ’Familien fra Bryggen’ gider ikke have sex, fordi det er for krævende. I det hele taget gider hun ikke et forhold, medmindre den helt rigtige mand dukker op.
image title: 
Foto: Ivan Kruk/123rf.com
Som en af de bærende personligheder i reality-programmet ’Familien fra Bryggen’ får Didde Skjelmose en del opmærksomhed fra det modsatte køn. De mange bejlere kan dog godt droppe deres foretagende, for Didde gider hverken sex eller et forhold.

”Jeg gider ikke det der sex. Det er sgu for hårdt, og jeg har været der. Ej, jeg ved det ikke. Og jeg gider faktisk heller ikke ligge i ske for længe af gangen, for så bliver det for klistret og for varmt. Jeg er egentlig bedre til det der venne-halløj med fyre,” siger Didde til realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Geggo’ giver sin kommende mand drømmerejse

Hun understreger derudover, at hun sætter pris på at være alene, og at kun en meget speciel fyr kan få hende på andre tanker.
Diddes krav til drømmefyren er nemlig ret præcise og måske også lidt specielle.

”Jeg synes, det er fantastisk at være alene. Hvis jeg skulle finde en, skulle det være sådan en fyr, som havde lavet mad til mig, gået med min hund og sat serier på, når jeg kom hjem fra arbejde. Og så skulle han ikke kunne lide fodbold, og han skulle heller ikke gide at have sex længere end reklamepausen. Så ville han være perfekt,” siger Didde efterfulgt af et stort grin.

Kan du forstå Diddes behov for at være alene?

Realityportalen
Nøgleord: 
Opret ny debat