Sexundersøgelserne du aldrig har hørt om

Sexundersøgelserne du aldrig har hørt om

Manchet: 
Alle kan lide forskellige former for sex, men disse fem skøre sexundersøgelse, har du nok aldrig hørt om.
image title: 
Raffaele Ferrari/123rf.com
Ifølge Woman er disse fem sexundersøgelser de skøreste nogensinde.  

1. Jo mere testosteron du har i kroppen, jo mere onanere du:
Et universitet i Michigan spurgte 196 kvinder, hvor ofte de onanerede, havde sex og hvor ofte de havde lyst til begge dele. Forskerne foretog en analyse af kvindernes spyt. De kvinder med mest testatoren i kroppen, var også dem der havde mest lyst til sig selv – og altså kun sig selv. Flere af dem havde holdningen; hvorfor involvere en partner, når man kan klare det selv?

2. Kvindernes læbe spiller en afgørende rolle – både foroven og forneden:
Tilbage i 2011 var der en undersøgelse i Journal of Sexual Medicine, der viste, at kvinders læber, kan sige noget om, hvorvidt hun kan få en orgasme. Undersøgelsen viste blandt andet, at kvinder med en mere prominent amorbue havde bedre chancer for at få en vaginal orgasme. Det kan lyde langt ude, men forskerne fortæller, at det der formede ens amorbue, også formede ens kønsdele før fødslen.

LÆS OGSÅ: Utroskab: Efter 6 år skal du være bekymret

3. Hvis du vil have en orgasme, så ta’ varme sokker på:
Måske er det ikke kun sokkerne alene, men en undersøgelse foretaget af en hollandsk forsker - Gert Holstege - viste, at kvinder med varme fødder nemmere får en orgasme end kvinder med kolde fødder.
I starten af undersøgelsen var det kun 50 procent af kvinderne, som opnåede en orgasme, men da de fik varme sokker, var det hele 80 procent af deltagerne, som opnåede en orgasme. Gert Holsteges forklaring er, at varmen omkring ens fødder får en til at slappe af. Måske er sokker usexet i sengen, men det er en orgasme ikke. Så giv det et forsøg.

4. Kvinders gang gør noget ved orgasmerne:
Ifølge en undersøgelse foretaget af Journal os Sexual Medicine har kvinder, der har en energisk og flydende gang, større sandsynlighed for at få en orgasme. Undersøgelsen foregik på den måde, at en gruppe kvinder, der tit fik en orgasme gik sammen. Og en gruppe, der ikke så tit fik en orgasme gik sammen. Begge grupper skulle gå 100 meter, mens de tænkte glade tanker. Og 100 meter, mens de tænkte på en seksuel fantasi. To sexologer analyserede kvindernes gang og kunne identificere gruppen korrekt 81 procent af gangene.
Sving hofterne, damer – med en energisk gang, får du helt sikkert en orgasme.

5. Sæd har en effekt på humøret:
Kvinder der ikke bruger kondom, når de har sex har færre depressive symptomer end de kvinder, der altid bruger kondom. Det viser en undersøgelse, som blev foretaget på 293 kvinder. Ifølge forskere indeholder sæd humørændrende hormoner, der er kærlighedshormoner og er med til at gøre dig glad.
Det må aldrig blive en opfordring at droppe kondomet, da sexsygdomme heller ikke gør nogen glade – men nu ved du det!

Hvad tænker du om de fem sexundersøgeler? 

Woman
Nøgleord: 
Nøgleord: 
Opret ny debat