Top 10 bedste danske tv-serier

Top 10 bedste danske tv-serier

Sponsoreret indhold

Dansk tv er spækket med drama, krimi og komedie, men hvilke serie er de bedste? Nedenfor ses top 10 bedste danske serier nogensinde:

10. En by i provinsen
En by i provisen tager dig tilbage til dengang, hvor krimi ikke var i højsædet, men derimod tilbage til de hyggelige dag, hvor Jens Okking og Dirch Passer underholdte os.

9. Borgen
En fantastisk serie med fokus på ’Borgens’ politiske magtspil, hvor danskerne bliver fodret med spændende underholdning.

8. Huset på Christianshavn
Må siges at være en af DR’s største successer, som kørte i ikke mindre end syv år. En skøn og hjertevarm serie, som man ikke kan undgå at holde af!

7. Badehotellet
Badehotellet har været en af nyere tids mest populære danske serie, som der foruden en del kritik, er blevet modtaget med åbne arme.

LÆS OGSÅ: Nu kan du roligt drikke mere rødvin

6. Ved stillebækken
Er en sød serie, som tager dig med tilbage til simplere tider, hvor dramaet hersket – dog altid med en lykkelig slutning.

5. Rejseholdet
Rejseholdet, en meget anerkendt dansk tv-serie, som foruden massiv popularitet i Danmark, også har vundet en Emmy.

4. Klovn
Den tåkrummende komedie-serie, Klovn, er fuldstændigt forrygende underholdende, som på bedste vis præsenteres af Frank Hvam og Casper Christensen.

3. Forbrydelsen
Også Forbrydelsen har været nomineret til en Emmy, dog uden at vinde. Til gengæld så godt modtaget af amerikanerne, at de lavede deres egen version af serien under navnet The killing.

2. Krøniken
Krøniken, en fortælling hvor fiktive personer blandes sammen med korrekte begivenheder og karakterer. En cocktail som i den grad viste sig at bære frugt, da Krøniken havde knap 2,5 millioner seere pr afsnit.

1.Matador
Matador er blevet solgt på DVD i 3,5 millioner eksemplarer og genudsendt intet mindre end syv gange på nationalt tv – og ikke uden grund, da det er en klart 1’er på listen over bedste danske tv-serier.

Hvilken tv-serie er din favorit?