Privatlivspolitik

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.
 
Typer af oplysninger
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, køn, alder, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login.
 
Formål
Oplysningerne opbevares og anvendes primært for at vi og andre brugere af websitet kan identificere dig. Dette gør os i stand til at levere alle de services, der er en central del af vores website, hvilket kan inkludere følgende:

  • at moderere individuelle brugeres opførsel
  • at fremvise unik personlig profil
  • at fremsende nyhedsbreve
  • at afhjælpe tekniske problemer
  • at opsætte mail konto

Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold, hvilket betyder, at vi kan iværksætte initiativer, hvor efterspørgslen er størst og vi viser dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. 

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til vores annoncepartner Concept, i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.
 
Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig, udleveret i et standard format, der kan læses af en anden udbyder. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via vores support, som du kan kontakte her.
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Fjordmail Technologies AS
Org. nr. (NO): 920 243 347 MVA
Kirkeveien 59, 1363 Høvik, Norge

Sidst opdateret: 9. marts 2020